Arranca la «Festa de la Ceràmica de Manises»

15 de julio de 2023

DSC_1817 copiaCeràmica, l’agenda d’esdeveniments ceràmisc s’ha inaugurat aquest dijous amb l’exposició d’artesans a la sala d’exposicions del MUMAF, on es poden contemplar treballs fets pels participants en la ‘Festa de la Ceràmica’ duts a terme amb diferents tècniques i estils que van des de reproduccions del segle XVIII fins a ceràmica d’autor. L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores i està oberta fins al 31 d’agost. El dia 13 de juliol també s’ha dut a terme l’homenatge a Antonia Balastegui Reca, pintora autodidacta que ha desenvolupat la seua carrera a la fàbrica La Ceràmica Valenciana de José Gimeno.

Participants d’altres Ciutats Creatives Internacionals

Amb la finalitat de celebrar el seu segon any com a Ciutat Creativa de la UNESCO, la Festa de la Ceràmica comptarà amb participants d’altres ciutats creatives del món: Amjad Mohammad Abdulhadee Awad i Ra’ad Khader Mohammad Theban de Madaba (Jordània); Canan Güneş, Fatih Aydın i Rıdvan Aşar de Kütahya (Turquia); Elisabete Dies i Telmo Macedo de Barcelos (Portugal); Mitch Kimball, Lexie Millikan i Jason Hargrove de Paducah (els EUA), Cristina Pedros Vila de Dénia i Eugenia Boscá (Llíria).

Cavalcada de la ceràmica 2023

La vesprada del 18 de juliol, els assistents podran gaudir de la Cavalcada de la Ceràmica, un espectacle únic on els membres de La Clavària de les Santes Justa i Rufina desfilen en carrosses obsequiant peces de l’artesania local manisera als visitants. La cavalcada comença el seu recorregut a les 19h en Molí de la Llum encreuament amb Plaza Rafael Atard / Carrer Pintor Pinazo i transitarà per Masia de la Cova i Avinguda Blasco Ibáñez fins a finalitzar a les 21h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hoteles en Valencia

 

Espacio para su publicidad

Este espacio está reservado para su publicidad. Consulte cómo aprovecharlo.
DESTACADO