La sèrie documental ‘El Camino del Cid: diario de una ciclista’ entra a la província de València

11 de marzo de 2023

1_191La sèrie documental ‘El Camino del Cid: diario de una ciclista’ entrarà en el pròxim capítol a la província de València. Després de deixar arrere la localitat de Segorbe, a Castelló, la periodista i presentadora Ainara Hernando començarà el seu recorregut per terres valencianes a Sagunt i El Puig.

Després d’un breu recorregut per totes dos localitats, la primera parada serà Meliana, on Toni Montoliu, agricultor i cuiner, parlarà a la periodista de les bondats de l’arròs i de l’horta valenciana des de la seua tradicional barraca. El capítol –el dècim de la sèrie– acabarà amb imatges molt atractives d’Alboraia, on donarà principi el pròxim lliurament que discorrerà íntegrament per la província de València.

‘El Camino del Cid: diario de una ciclista’ és una sèrie documental patrocinada pel Consorcio Camino del Cid, del qual forma part la Diputació de València, produïda per Surf Channel i dirigida per Salvador Ruiz, qui també ha estat al capdavant de ‘Caminando sobre las olas’ i ‘Ruta Vía de la Plata’, igualment per a la 2 de TVE.

La sèrie, de tretze capítols de duració, s’emet tots els diumenges a partir de les 20:05h. en La 2 de TVE i permet a l’espectador conéixer les localitats i llocs més destacats d’este itinerari al llarg de les huit províncies que l’integren: Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castellón, Valencia y Alicante.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hoteles en Valencia

 

Espacio para su publicidad

Este espacio está reservado para su publicidad. Consulte cómo aprovecharlo.
DESTACADO